Politiek & Maatschappij
Typography

NLMagazine Lifestyle/Natuur/Maatschappij - Vanwege de coronacrisis gaat de grote klimaatstaking op 3 april in Utrecht natuurlijk niet door. Dat wil niet zeggen dat er niets aan wordt gedaan. Vanuit huis kun je de hele maand april, de wereldwijde actiemaand, laten blijken dat je achter dit initiatief staat en dat het zaak blijft om toch vooral heel veel aandacht te besteden aan ons klimaat. Het coronavirus is al een aardige waarschuwing die de natuur ons geeft.

Wat gaan we doen?
De coronacrisis maakt de klimaatcrisis niet minder belangrijk. Daarom ondersteunen wij Fridays for Future en de oproep van Greta Thunberg om niet bij de pakken neer te gaan zitten. We roepen iedereen op om op 3 april massaal foto’s met een actiebord te delen op social media. Gebruik daarbij de hashtag #ClimateStrikeOnline. Op deze manier laten we massaal van ons horen, maar wel op een veilige manier.

Wil je meedoen?
Zoek een stuk karton en dikke stiften of verf en ga aan de slag. Maak een prachtig bord!
Maak een mooie foto van jou, je gezin of huisgenoten met je bord.
Deel deze foto op je Instagram of Twitter account met de hashtag #ClimateStrikeOnline en vertel waarom jij meedoet aan de wereldwijde actie. Roep je volgers, vrienden en familie op om mee te doen. Zo maken we samen deze digital strike nog groter!

Inspiratie nodig?
Online zijn er al heel wat voorbeelden te vinden met #ClimateStrikeOnline!

Greenchoice

Quote

NOS politiek

e-Matching