Economie & Duurzaamheid
Typography

NLMagazine Economie & Duurzaamheid - Het Vattenfall Solar Team gaat samenwerken met Prime Vision uit Delft. Het bedrijf in robotica en computer vision integratie voor logistieke en e-commerce bedrijven herkent zich in de passie van het studententeam van TU Delft voor duurzame en innovatieve technologieën. Als sponsor zorgt het voor commerciële support, technische knowhow en resources bij de bouw van zonneracewagen Nuna11.

Al ruim twintig jaar ontwikkelt een team van gepassioneerde studenten van TU Delft steeds betere versies van hun zonneracewagen Nuna. Zij wonnen hiermee meerdere malen de internationale Solar Race. Het team past duurzame en innovatieve technologieën toe om als pioniers te laten zien hoe we een duurzame toekomst tegemoet gaan. Zij kunnen dit niet alleen. Daarom heeft Prime Vision uit Delft zich als nieuwe sponsor bij het initiatief aangesloten. Het bedrijf ziet synergie in een samenwerking, omdat beide partijen de beste technologische oplossingen ontwerpen en ontwikkelen.

Innovatie, duurzaamheid, ontwikkeling
“Als merk dragen wij innovatie, duurzaamheid en ontwikkeling van (jong) talent een warm hart toe. Wij herkennen de passie en zijn ambitieus omdat de wereld vraagt om vooruitstrevende oplossingen. Wij vinden het een eer om commercieel, technisch én met mankracht bij te kunnen dragen aan de bouw van Nuna11”, aldus Dirk van Lammeren van Prime Vision. Het team en de sponsor hopen gezamenlijk dit jaar eurekamomenten te kunnen beleven met Nuna11.

Jennifer Delano

Greenchoice

Quote

Economie nu.nl

19 maart 2024

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

e-Matching

Mediamarkt

Coolblue