Cultuur Uitgaan Entertainment Media Lifestyle
Typography

NLMagazine Lifesyle & Gezondheid, mode - De nieuwe Private Collectie: lingerie die uitdaagt gezien te worden. Wij zijn superblij dat het 2022 is, want we hebben dit jaar geweldige nieuwe collecties, samenwerkingen en (digitale) evenementen voor jullie in petto.

Mode weerspiegelt zijn tijd en met alle huidige veranderingen is het tijd voor inspirerende collecties die zowel casual als sexy zijn. Van Valentijn/Galentine tot onze New Fashion Edit-campagne en van pre-swim tot onze mooie zwangerschapscollectie: in Q1 2022 bieden we alles wat je je maar kunt wensen. Onze collecties zijn empowering, inclusief en duurzaam. We kijken enorm uit naar het komende jaar. Vergeet ook niet onze flagshipstores te bezoeken voor de ultieme Hunkemöller-winkelervaring!

Vier Valentijnsdag/Galentine’s Day met ons <3
Liefhebben, plagen of uitdagen? Dit jaar verkennen we de verschillende fasen van de liefde. Of je nu Valentijnsdag viert met je geliefde of Galentine’s Day met je vriendinnen, wij geven onze sheroes het zelfvertrouwen om uit hun comfortzone te stappen en hun speelse kant te laten zien! De levendige rode en roze kleuren in de Valentijnscollectie zorgen ervoor dat je op en top in stijl bent voor een spannende nacht en ze zijn erg leuk om cadeau te doen aan je vriendin! De collectie bestaat uit een mix van bestsellers zoals de Maya en het supersuccesvolle nieuwe bh-model Isabelle in Tango Red, sterke vormen zoals de longline en push-up Claire met een nieuw rugdetail en de zachte kanten bralette Meghan in Love Potion. Maak je look af met een mooie bijpassende kimono of kies voor een body die je kunt combineren met een satijnen broek voor een sexy en verleidelijke avondlook.

Ga je voor een uitdagendere look, kies dan voor onze Private Collection, een collectie met twee kanten in Q1 2022; leuk én spannend. Deze biedt een evenwicht tussen sensationele texturen, verfijnde bandjes, flirterig kant, plagerige cut-outs en de op bondage geïnspireerde collectie. Strappy lederlooks worden gecombineerd met body harnesses, metalen details en fishnets om de ultieme verleiding te creëren.

In diverse maten verkrijgbaar: 70A - 100H en XS - 3XL. De Valentijnscampagne start op 24 januari in de winkel en online op www.hunkemoller.nl.

Quote

Uitgaan nu.nl

24 april 2024

Het laatste nieuws het eerst op NU.nl

e-Matching